Присъединете се към борбата: Как можем да помогнем на жените, засегнати от рака на гърдата този Октомври

Всеки Октомври светът се обединява под символа на розовата панделка, за да привлече внимание към едно от най-сериозните здравни предизвикателства за жените - ракът на гърдата. Това е месец, в който глобалната общност отдава признание на смелостта на жените, които се борят с това заболяване, и на тези, които вече са го преодолели.

Октомври е избран за този специален месец през 1985 г., когато различни организации, посветени на здравето на жените, започват кампания за повишаване на осведомеността за ранното откриване на рака на гърдата. Оттогава насам, розовата панделка се е превърнала в световен символ на надеждата и съпричастността. Всеки ден през този месец напомня колко важна е профилактиката и колко голямо значение имат навременните медицински прегледи.

Ракът на гърдата е заболяване, което засяга всяка осма жена по света. Това са милиони майки, дъщери, сестри, съпруги и приятелки, които се нуждаят от подкрепа и съпричастност. Ето защо октомври е не просто месец за повишаване на информираността, но и време за действие – както за жените, така и за техните близки. С навременни профилактични прегледи и правилно лечение, това заболяване може да бъде успешно лекувано. Именно тази надежда и стремеж към ранна диагностика са в основата на кампаниите през октомври.

Този месец е и време да покажем солидарност към тези, които преминават през трудностите, свързани с рака на гърдата, и да подкрепим усилията на организациите, които се борят за по-добра профилактика и лечение.


RAIDER и Euromaster подкрепят жените в битката с рака на гърдата

С огромна гордост и солидарност се присъединяваме към каузата на фондация "Една от 8", за да окажем реална помощ на жените в България, които се борят с рака на гърдата.




Как можете да помогнете?

За всеки закупен розов винтоверт RAIDER RD-CDL37, ние даряваме 20 лв. на фондация "Една от 8". По този начин, заедно с вас, подкрепяме жените, които се нуждаят от нашата помощ в тази трудна битка.

Защо това е важно?

Жените са героите в нашия живот – те са нашите майки, дъщери, съпруги и приятелки. Вдъхновяват ни всеки ден. Сега е наш ред да покажем своята съпричастност и подкрепа.

Призив към дамите:

Скъпи дами, редовните профилактични прегледи могат да спасят живот. Не отлагайте – преглеждайте се всяка година, защото вашето здраве е най-ценният дар, който можете да си подарите.




Заедно можем да направим разлика – споделете тази инициатива и подкрепете каузата на фондация "Една от 8"!